Menu

Ajankohtaista

Julkaistu 3 kuukautta sitten
Diplomi-insinööri Juha Ikonen, 51, on nimitetty tamperelaisen JJ-Net Group Oy:n toimitusjohtajaksi 1.9.2016 alkaen. Yhtiön pääomistaja ja sen toimitusjohtajana yhtiön perustamisesta vuodesta 2001 lähtien toiminut Jussi Jeskanen siirtyy JJ-Net Groupin tekniseksi johtajaksi.

– Olemme toimineet yrittäjävetoisesti 15 vuoden ajan. Nyt tavoitteenamme on vahva kasvu ja laajentaminen kansainvälisille markkinoille. Löysimme kokeneen ja kansainvälistä liiketoimintaa hyvin tuntevan vetäjän, jonka johdolla on hyvä lähteä toteuttamaan uutta strategiaamme, Jeskanen toteaa.

– Omalta osaltani muutos mahdollistaa tehokkaamman keskittymisen asiakas-projekteihin ja niiden teknisiin toteutuksiin. Projektien määrä- ja kokoluokan kasvaessa 20-vuotinen kokemukseni ja niistä kertynyt osaamiseni web-projekteista saadaan paremmin asiakkaiden hyödyksi.

Juha Ikonen on ohjelmistotuotannon ja teollisuustalouden diplomi-insinööri, joka on aiemmin työskennellyt 18 vuoden ajan Nokia Oyj:n palveluksessa mm. projekti- ja tuoteohjelmapäällikkönä sekä tuotelinjan johtajana. Elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea Oy:n palveluksessa hän on ollut suunnittelemassa teolliseen internetiin keskittyvää INKA-ohjelmaa ja kokoamassa siihen liittyvää yritysryhmää. Viimeiset neljä vuotta Ikonen on toiminut yrittäjänä SysOmega Oy:ssä. Yritys on mm. vienyt kehittämäänsä Android-tietoturvapalvelua Japaniin.

Uusi toimitusjohtaja pitää edessä olevia haasteita mielenkiintoisina.

– On hienoa päästä johtamaan yritystä, jolla on potentiaalia edetä kansainvälisille markkinoille ja samalla päästä tekemään suomalaista ohjelmistoteollisuutta tunnetuksi maailmalla. Uskon, että oman taustani ja kokemukseni kautta minulla on panokseni annettavana tässä kehityksessä. Tavoitteena on tuotteistaa JJ-Netin korkealaatuisia tuotteita ja palveluita kansainvälisille markkinoille sopiviksi, Juha Ikonen sanoo.

JJ-Net Group Oy on vaativiin verkkopalveluratkaisuihin erikoistunut yritys, joka työllistää tällä hetkellä 16 ohjelmistoalan asiantuntijaa. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset kotisivu-, verkkokauppa- ja virtuaalikuvapalvelut. Yhtiö on tähän mennessä toteuttanut jo noin tuhat erilaista internetin verkkopalvelua.

Lisätietoja:
pääomistaja Jussi Jeskanen, puh. 044 308 0000, jussi.jeskanen@jj-net.fi
toimitusjohtaja Juha Ikonen, puh. 040 505 3333, juha.ikonen@jj-net.fi
hallituksen puheenjohtaja Timo Saraketo, puh. 050 558 8952, timo.saraketo@jj-net.fi
Julkaistu 3 kuukautta sitten
FI-verkkotunnuksia koskevat käytännöt muuttuvat 5.9.2016. Uusi toimintamalli selkeyttää Viestintäviraston ja välittäjien rooleja. Jatkossa fi-verkkotunnuksen ja kaikki siihen liittyvät palvelut voi hankkia ainoastaan omalta verkkotunnusvälittäjältään. JJ-Net Group Oy on rekisteröitynyt verkkotunnusvälittäjä ja hoidamme täten jatkossakin verkkotunnusten rekisteröinnit, jatkorekisteröinnit ja rekisteröintitietojen muutokset asiakkaidemme puolesta.

Asiakkaillemme, jotka ovat itse huolehtineet verkkotunnuksten hallinnoinnista Viestintäviraston domain.fi -palvelun kautta ja joiden verkkotunnus ei ole tällä hetkellä minkään välittäjän hallinoima, niin suosittelemme siirtämään verkkotunnuksen meille. Huomioittehan, että 2.9.2016 klo 16:15 kaikki käyttäjätilit suljetaan nykyisessä Viestintäviraston verkkotunnuspalvelussa.

Lisätietoa aiheesta Viestintäviraston verkkosivuilta: https://domain.fi/info/index/fi_uudistuu.html
Julkaistu 4 kuukautta sitten
Kävimme Neste Rally Finland-kilpailussa 29.7.2016 haistelemassa rallijuhlan tuntua ja kuvasimme samalla 360-videomateriaalia. Hyppää Jyväskylä, Finland - Harju 2 erikoiskokeelle katsomaan kooste siitä, miltä meno näyttää radan varresta!
Julkaistu 4 kuukautta sitten
Neste Rally Finland tutuksi JJ-Net Group Oy:n tekniikkaa hyödyntäen.
Olet täällä: EtusivuAjankohtaista