Menu

Ajankohtaista

Julkaistu 1 päivää sitten
VirtualTampereen panoraamakuvia katsottu jo yli 2 miljoonaa kertaa!

JJ-Net Groupin tuottama VirtualTampere on panoraamakuvista koostettu verkkopalvelu, jonka kautta kävijä pääsee tutustumaan Tampereen mielenkiintoisimpiin kohteisiin, kuin olisi itse paikan päällä. Viime yönä verkkopalvelussa rikkoutui 2 miljoonan panoraaman katselukerran raja.

- Kaikki lähti liikkeelle harrastuksesta ja mielenkiinnosta kotipaikkaan, joten onhan tämä positiivinen yllätys kuinka VirtualTampere on tullut osaksi Tampereen ja koko Pirkanmaan tunnetuksi tekemistä, iloitsee markkinointipäällikkö Rami Lautaoja. Verkkopalvelun vahvuuksia on tuoda ihmisille kausittaiset mielenkiintoiset kohteet jo etukäteen kotisohville tutustuttaviksi, kuten tällä hetkellä luisteluradat ja talviuintipaikat, jatkaa Lautaoja.

Vuosien varrella VirtualTampere on edellyttänyt JJ-Net Groupin panoraamakuvaajilta useita kymmeniä ellei jopa satoja kuvauskeikkoja. Kuvaajat ovat nähneet monenlaisia kohteita koirapuistoista museoihin. Kysyttäessä Lauri Jeskaselta hänen mieleenpainuvimman kuvauskohteen, tulee vastaus välittömästi. Mielenkiintoisin kuvauspaikka oli ehdottomasti Tampereen Raatihuone, sillä siellä oli sitä kuuluisaa ”historian siipien havinaa”, kertoo Jeskanen.

VirtualTampereen löydät osoitteesta www.VirtualTampere.com
Julkaistu 6 päivää sitten
Uusi toimipiste Espooseen!

JJ-Net Group on laajentanut toimintaansa Espoon Otaniemeen. Uuden toimipisteen avulla parannamme edelleen palveluamme olemalla lähellä pääkaupunkiseudun nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme.

Espoon toimipisteemme sijaitsee Kehä I:n ja tulevan länsimetron varrella Otaniemen innovaatiokeskittymässä. Technopoliksen yrityspuisto ja sen läheinen Aalto-yliopisto mahdollistavat tiiviin vuorovaikutuksen yhteistyökumppaniemme kanssa. Tervetuloa vieraaksemme!

Uuden toimipisteen osoite:
Technopolis / Innopoli 2
Tekniikantie 14
02150 Espoo
Julkaistu 14 päivää sitten
Tiedotus sähköpostiamme käyttäville asiakkaillemme!

Aamulla JJ-Net Groupin sähköpostipalvelimille tehtiin useita parannuspäivityksiä, kuten nopeuteen ja tilakapasiteettiin vaikuttava laajennuspäivitys. Päivityksen yhteydessä ilmeni inhimillinen virhe, jonka johdosta satunnaisilla asiakkaillamme saattaa näkyä sähköpostilaatikon Saapuneet –kansiossa aiemmin, viimeisen parin viikon aikana, poistettuja viestejä.

Sähköpostilaatikoista ei ole poistunut mitään, vaan kaikki on tallella. Ongelma toisinsanoen esiintyy vain ns. turhien jo aiemmin poistettujen viestien ilmestymisellä takaisin. Pahoittelemme ongelmasta aiheutuvaa turhaa työtä viestien uudelleen poistamisessa.

Ystävällisin terveisin,
Tekninen asiakastukitiimi
JJ-Net Group Oy
Julkaistu 20 päivää sitten
JJ-Net Group Oy on Kauppalehden Menestyjä -yritys!

Kauppalehden tutkimus- ja analyysiyksikkö Balance Consulting analysoi vuosittain suomalaisten yritysten menestystä oikaistujen tilinpäätöstietojen avulla. JJ-Net Group Oy on vuoden 2016 arvioinnissa päässyt kotipaikkakuntansa Ikaalisten ensimmäiselle sijalle.

Analyysissa yrityksen taloudellinen menestys pisteytetään 6 eri osa-alueen mukaan; kasvu, kannattavuus, tulos, maksuvalmius, vakavaraisuus ja riskinsietokyky. Menestyjäluokituspisteet on pyritty valitsemaan mahdollisimman toimialariippumattomasti ja siksi tunnustus onkin erittäin vahva viesti tulevaisuuden osaajista.

- Uutinen on otettu erittäin positiivisesti vastaan. On hienoa, että pitkäjänteinen ja määrätietoinen työ yrityksen kehittämiseksi saa näkyvyyttä myös tälläkin mittaristolla, kommentoi toimitusjohtaja Juha Ikonen. Vahva taloudellinen tilanne antaa mahdollisuuden panostaa merkittävästi tuotekehitykseen, joka on tärkeä avain kasvustrategiamme toteuttamiselle, jatkaa Ikonen.
Olet täällä: EtusivuAjankohtaista