Menu

Ajankohtaista

Julkaistu 2 päivää sitten
FI-verkkotunnuksia koskevat käytännöt muuttuvat 5.9.2016. Uusi toimintamalli selkeyttää Viestintäviraston ja välittäjien rooleja. Jatkossa fi-verkkotunnuksen ja kaikki siihen liittyvät palvelut voi hankkia ainoastaan omalta verkkotunnusvälittäjältään. JJ-Net Group Oy on rekisteröitynyt verkkotunnusvälittäjä ja hoidamme täten jatkossakin verkkotunnusten rekisteröinnit, jatkorekisteröinnit ja rekisteröintitietojen muutokset asiakkaidemme puolesta.

Asiakkaillemme, jotka ovat itse huolehtineet verkkotunnuksten hallinnoinnista Viestintäviraston domain.fi -palvelun kautta ja joiden verkkotunnus ei ole tällä hetkellä minkään välittäjän hallinoima, niin suosittelemme siirtämään verkkotunnuksen meille. Huomioittehan, että 2.9.2016 klo 16:15 kaikki käyttäjätilit suljetaan nykyisessä Viestintäviraston verkkotunnuspalvelussa.

Lisätietoa aiheesta Viestintäviraston verkkosivuilta: https://domain.fi/info/index/fi_uudistuu.html
Julkaistu 28 päivää sitten
Kävimme Neste Rally Finland-kilpailussa 29.7.2016 haistelemassa rallijuhlan tuntua ja kuvasimme samalla 360-videomateriaalia. Hyppää Jyväskylä, Finland - Harju 2 erikoiskokeelle katsomaan kooste siitä, miltä meno näyttää radan varresta!
Julkaistu 1 kuukautta sitten
Neste Rally Finland tutuksi JJ-Net Group Oy:n tekniikkaa hyödyntäen.
Julkaistu 1 kuukautta sitten
Neste Rallia järjestävä AKK-Motorsport ja JJ-Net Group ovat aloittaneet laajan yhteistyön. Käy tutustumassa Neste Rallin erikoiskokeiden yleisöpaikkoihin virtuaalisesti!

https://360.nesterallyfinland.fi/yleisoalueet
Olet täällä: EtusivuAjankohtaista