Menu

Ajankohtaista

Julkaistu 13 päivää sitten
Viestintävirasto varoittaa käyttäjiä lankeamasta Apple-tietoja urkkivaan huijaukseen.

Olemme viimeaikoina saaneet asiakkailtamme useita kyselyitä sähköpostiviesteistä, joissa aiheena on ollut Apple ID:n salasanan nollaaminen. Nämä viestit on tarkemmassa tarkastelussa todennettu huijausviesteiksi ja niihin ei pidä reagoida mitenkään, ainoastaan poistaa heti sähköpostilaatikosta.

Nyt Viestintävirasto on julkaissut sivustollaan aiheesta tiedotteen, jonka mukaan lokakuun lopussa alkanut tietojen kalastelu on aiheuttanut päivittäin kymmeniä suomalaisuhreja. Pitkään jatkunut huijauskampanja pyrkii varastamaan luottokorttitiedot ja verkkopankkitunnukset.

Suosittelemme aina olemaan sähköpostiviestien suhteen valppaana, varsinkin jos viesti kalastelee henkilötietoja. Jos et ole varma, niin voit olla aina yhteydessä asiakastukeemme. Tämän hetkisen huijausviestin tunnistaa usein heti otsikosta, joka on ollut ”Apple ID:n salasanan nollaaminen”. Varmuuden itselleen saa tarkistamalla viestissä olevan linkin, joka johdattaa epämääräiseen verkko-osoitteeseen. Oikea Applen käyttämä verkko-osoite on https://appleid.apple.com/

Tarkemmin aiheeseen kuvakaappausten kera voit tutustua Viestintäviraston verkkosivuilla osoitteessa:
https://www.viestintavirasto.fi/kyberturvallisuus/tietoturvanyt/2017/01/ttn201701050945.html
Julkaistu 17 päivää sitten
Tampereen Uusivuosi Timantteja Taivaalla 2017 mahtavan ilotulituksen myötä JJ-Net Group kiittää kuluneesta vuodesta 2016 ja toivottaa oikein menestyksestä uutta vuotta 2017! Samalla onnittelemme satavuotiasta Suomea - Suomi Finland 100!
Julkaistu 26 päivää sitten
JJ-Net Groupin kaikkien aikojen kiireisin syksy on tuonut mukanaan paljon ajateltavaa ja iloa. Olemme saaneet osallistua kenties joulun tärkeimpään työhön tukemalla pieniä tonttuja, jotka viettävät joulunsa Tampereen keskussairaalassa. Toteutimme Tampereen Lastenklinikoiden Tuki Ry:n uuden verkkopalvelun yhteistyössä Bermudan kanssa, jolla kerätään lahjoituksia lasten sairaalaolosuhteiden kehittämiseen. Tutustu ja lahjoita hyvään tarkoitukseen osoitteessa https://lahjoitalapsille.fi.

Kävimme ikuistamassa myös paikallisten joulumieltä ja tietenkin joulupukin Tampereen Joulutorilla. Tunnelmallisen 360-videoesityksen myötä haluamme toivottaa rauhallista ja rentouttavaa joulua, sekä mahtavaa tulevaa uutta vuotta 2017!
Julkaistu 5 kuukautta sitten
Diplomi-insinööri Juha Ikonen, 51, on nimitetty tamperelaisen JJ-Net Group Oy:n toimitusjohtajaksi 1.9.2016 alkaen. Yhtiön pääomistaja ja sen toimitusjohtajana yhtiön perustamisesta vuodesta 2001 lähtien toiminut Jussi Jeskanen siirtyy JJ-Net Groupin tekniseksi johtajaksi.

– Olemme toimineet yrittäjävetoisesti 15 vuoden ajan. Nyt tavoitteenamme on vahva kasvu ja laajentaminen kansainvälisille markkinoille. Löysimme kokeneen ja kansainvälistä liiketoimintaa hyvin tuntevan vetäjän, jonka johdolla on hyvä lähteä toteuttamaan uutta strategiaamme, Jeskanen toteaa.

– Omalta osaltani muutos mahdollistaa tehokkaamman keskittymisen asiakas-projekteihin ja niiden teknisiin toteutuksiin. Projektien määrä- ja kokoluokan kasvaessa 20-vuotinen kokemukseni ja niistä kertynyt osaamiseni web-projekteista saadaan paremmin asiakkaiden hyödyksi.

Juha Ikonen on ohjelmistotuotannon ja teollisuustalouden diplomi-insinööri, joka on aiemmin työskennellyt 18 vuoden ajan Nokia Oyj:n palveluksessa mm. projekti- ja tuoteohjelmapäällikkönä sekä tuotelinjan johtajana. Elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea Oy:n palveluksessa hän on ollut suunnittelemassa teolliseen internetiin keskittyvää INKA-ohjelmaa ja kokoamassa siihen liittyvää yritysryhmää. Viimeiset neljä vuotta Ikonen on toiminut yrittäjänä SysOmega Oy:ssä. Yritys on mm. vienyt kehittämäänsä Android-tietoturvapalvelua Japaniin.

Uusi toimitusjohtaja pitää edessä olevia haasteita mielenkiintoisina.

– On hienoa päästä johtamaan yritystä, jolla on potentiaalia edetä kansainvälisille markkinoille ja samalla päästä tekemään suomalaista ohjelmistoteollisuutta tunnetuksi maailmalla. Uskon, että oman taustani ja kokemukseni kautta minulla on panokseni annettavana tässä kehityksessä. Tavoitteena on tuotteistaa JJ-Netin korkealaatuisia tuotteita ja palveluita kansainvälisille markkinoille sopiviksi, Juha Ikonen sanoo.

JJ-Net Group Oy on vaativiin verkkopalveluratkaisuihin erikoistunut yritys, joka työllistää tällä hetkellä 16 ohjelmistoalan asiantuntijaa. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset kotisivu-, verkkokauppa- ja virtuaalikuvapalvelut. Yhtiö on tähän mennessä toteuttanut jo noin tuhat erilaista internetin verkkopalvelua.

Lisätietoja:
pääomistaja Jussi Jeskanen, puh. 044 308 0000, jussi.jeskanen@jj-net.fi
toimitusjohtaja Juha Ikonen, puh. 040 505 3333, juha.ikonen@jj-net.fi
hallituksen puheenjohtaja Timo Saraketo, puh. 050 558 8952, timo.saraketo@jj-net.fi
Olet täällä: EtusivuAjankohtaista