Menu

Docca apuna hoitotyön rakenteisen kirjaamisen harjoittelussa

maaliskuu 08, 2018 | Facebook

Docca on hoitotyön prosessin mukaisen, rakenteisen kirjaamisen harjoitteluun suunniteltu oppimisympäristö, jonka JJ-Net Group Oy on kehittänyt opetuksen tarpeita vastaavaksi yhteistyössä Tampereen ammattikorkeakoulun kanssa. Oppimisympäristöä käyttää jo yli 800 opiskelijaa ja noin 50 opettajaa.

Oppimisympäristö on suunniteltu ensisijaisesti potilastiedon kirjaamisen opetusta tai koulutuksia järjestäville oppilaitoksille. Se ohjaa opiskelijaa dokumentoimaan hoitotyön prosessin mukaisesti sekä käyttämään kansallisesti määriteltyjä hoitotyön ydintietoja ja suomalaisen hoitotyön FinCC-luokituskokonaisuutta. Doccaa voidaan käyttää hoitotyön kirjaamisen oppituntiharjoituksissa, kirjaamisen simulaatioissa sekä hoitotyön harjoitustuntien tai simulaatioiden syventämisessä dokumentoinnin osalta.

"Docca keventää lähipetuksen tarvetta", kertoo Tampereen ammattikorkeakoulun lehtori Helena Vesaluoma. "Hoitosuunnitelmien arkiston kautta on helppo seurata opiskelijoiden kehittymistä hoitosuunnitelmasta toiseen. Docca mahdollistaa paperittomien harjoitustehtävien teettämisen opiskelijoilla ja tarjoaa kätevän tavan antaa palautetta hoitosuunnitelmista."

Tutustu Doccaan tarkemmin osoitteessa http://docca.fi/
Olet täällä: EtusivuAjankohtaista