Menu

Finnish Web Awards 2018 | JJ-Net Groupin toteuttama sivusto mukana!

syyskuu 18, 2018 | Facebook

FWA eli Finnish Web Awards on kilpailu ammattilaisille, jotka suunnittelevat ja toteuttavat Suomen parhaimpia verkkosivustoja. JJ-Net Groupin laadukas työnjälki on esillä, sillä Visit Tampere -matkailusivusto on mukana tavoittelemassa FWA 2018 -voittoa. Syyskuun puolivälin tilanteessa visittampere.fi kamppailee kärkikolmikossa.

Kilpailussa on mukana useita suomalaisia huipputoteutuksia ja suosittelemmekin käymään sivustolla äänestämässä omasta mielestään parasta kotimaista verkkosivustoa, kannustaa JJ-Net Groupin toimitusjohtaja Juha Ikonen. Kilpailu on käynnissä syyskuun loppuun ja osallistua voi kerran päivässä.

FWA kertoo haluavansa nostaa esiin verkkosivujen merkityksen liiketoiminnan menestystekijänä. FWA:n erinomainen tavoite on vahvistaa graafisen muotoilun, innovatiivisuuden ja viestinnän merkitystä suomalaisilla verkkosivuilla. Tämä jos jokin on myös JJ-Net Groupin arvojen mukaista toimintaa, jossa haluamme olla vahvasti mukana, toteaa JJ-Net Groupin markkinointipäällikkö Rami Lautaoja.

Kilpailun osoite: https://fwa.fi
Olet täällä: EtusivuAjankohtaista