Menu

JJ-Net Groupille 7 vuotta peräkkäin korkein AAA-luottoluokitus!

toukokuu 04, 2017 | Facebook

Bisnode Finland Oy on myöntänyt JJ-Net Group Oy:lle AAA-luottoluokituksen vuodelle 2017. Korkeimpaan AAA-luottoluokkaan kuuluu vain 3,5 % suomalaisista yrityksistä ja JJ-Net Group on saavuttanut tuon luokituksen jo seitsemänä vuonna peräkkäin.

- Laatuun ja asiakaslisäarvoon keskittynyt työmme heijastuu myös yrityksen taloudellisiin mittareihin, mistä hyvänä esimerkkinä toimii jälleen saavuttamamme korkein luottoluokitus, iloitsee toimitusjohtaja Juha Ikonen. Jatkamme yrityksen kehittämistä näihin vahvuuksiimme nojaten ja uskomme kykymme palvella asiakkaitamme erilaisissa digitalisaation haasteissa paranevan entisestään, jatkaa Ikonen.

AAA-Luottoluokitusjärjestelmä on täysin automaattinen ja jatkuvapäivitteinen. Järjestelmä analysoi ja arvioi yrityksen luottokelpoisuutta sekä sen kykyä selviytyä normaaliin liiketoimintaan liittyvistä sitoumuksista keräämällä järjestelmällisesti yrityksen toimintaa, taustaa, taloutta ja maksutapaa koskevaa informaatiota. Automaattisuuden vuoksi järjestelmä on ajantaisempi kuin mikään muu luottokelpoisuusluokitus.
Olet täällä: EtusivuAjankohtaista