Menu

JJ-Net Groupin oppimisalusta osaksi luonnonhoidon koulutusta.

tammikuu 18, 2017 | Facebook

JJ-Net Group Oy:n kehittämä oppimisalusta on otettu valtakunnallisesti käyttöön kuudessa ammatillisessa metsäoppilaitoksessa Luho.fi -hankkeen myötä.

Luho.fi on luonnonhoidon verkkoympäristö, jossa tutustutaan 360-panoraamakuvien avulla aitoihin tilanteisiin ja kohteisiin eri puolilla Suomea koneenkuljettajan näkökulmasta. JJ-Net Group Oy:n tuottamat laadukkaat panoraamakuvat ja niihin yhdistetyt tehtävät antavat oppilaille ainutlaatuisen visuaalisen oppikokemuksen ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatta. Oppimisalustan modernit työkalut tarjoavat opettajille mahdollisuuden inspiroivien oppikokonaisuuksien rakentamiseen sekä ratkaisut tehtävien automaattiseen tarkastukseen ja seurantaan vapauttaen arvokasta työaikaa.

Oppimisalusta tarjoaa myös LTI standardin mukaisen ratkaisun integroitumalla osaksi oppilaitosten omia tietojärjestelmiä (Moodle / Optima), jolloin käyttöönottokynnys madaltuu huomattavasti säästäen aikaa myös oppilaitosten tietohallinnolta. Alustan järjestelmäpäivitykset, varmuuskopiot ja ylläpito ovat ammattilaisten käsissä kotimaisilla, tietoturvallisilla palvelimilla.

Hanketta on rahoittanut Opetushallitus ja oppimisympäristön pedagogisen puolen suunnittelivat mukana olevat oppilaitokset: Kpedu, Lao, Pkky, Sampo, Sedu, Tamk & Tredu. JJ-Net Group Oy vastasi alustan toimittamisesta, mahdollisti saumattoman integroinnin koulujen omiin järjestelmiin sekä toteutti hankkeen vaatimat panoraamakuvaukset kesän 2016 aikana.

Luho.fi hankkeen avoimen puolen tehtäviin voi tutustua osoitteessa https://luho.fi/avoin Oppimisalustan tarjoamiin ratkaisuihin voi perehtyä myös Tampereen ammattikorkeakoululle aiemmin toimitetun järjestelmän kautta osoitteessa http://digimedia.jj-net.fi/digimediatester.php

Oppimisalustan toimituksia tullaan jatkamaan kuluvana vuonna myös muille oppilaitoksille sekä yritysmaailmaan.

Lisätietoa oppimisalustasta:
Jouni Kiiskinen
(jouni.kiiskinen@jj-net.fi)
Olet täällä: EtusivuAjankohtaista