Menu

Kauden 2017-2018 formula-julkistus, seuraa 360-livenä!

huhtikuu 11, 2017 | Facebook

Tiistaina 11.4.2017 TAMK - Tampereen ammattikorkeakoulun formula-tiimi on valmis esittelemään uuden rakentamansa formula-auton alkavalle kaudelle. JJ-Net Group Oy on mukana taltioimassa tapahtumaa uuden 360-videokuvausteknologian avulla, joka tarjoaa live-lähetyksen suorana ja jälkilähetyksenä YouTubessa.

- Kauan odotettu kuvausteknologia on käytössä Suomessa ensimmäistä kertaa ja tarjoaa sekä laadukkaan että helposti liikuteltavan kameralaitteiston 360-livestreamin esittämiseen, kertoo JJ-Net Groupin teknologiajohtaja Jussi Jeskanen.

Tampere UAS Motorsport on Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijoista koostuva tiimi, joka kilpailee kansainvälisessä Formula Student -sarjassa. Kilpailujen ideana on kehittää opiskelijoiden osaamista oman alan vaativissa työtehtävissä ja tarjota autonvalmistajille ideoita tulevaisuuden autoihin. Jokainen tiimi valmistaa vuosittain uuden konseptiversion formula-autosta, ja kilpailee tällä kilpailuissa, jotka koostuvat monesta eri osa-alueesta.

Roll Out –tilaisuus järjestetään tiistaina 11.4.2017 klo 13.00 - 15.00, paikkana TAMK juhlasali D1-04. Tilaisuudessa esitellään uusi formula-auto sekä tiimin toimintaa yleisesti. Tapahtuma on kaikille avoin niin verkossa kuin paikan päällä.

https://www.youtube.com/watch?v=fILVmgzXKSQ
Olet täällä: EtusivuAjankohtaista