Menu

VirtualTampereen panoraamakuvia katsottu jo yli 2 miljoonaa kertaa.

helmikuu 21, 2017 | Facebook

JJ-Net Groupin tuottama VirtualTampere on panoraamakuvista koostettu verkkopalvelu, jonka kautta kävijä pääsee tutustumaan Tampereen mielenkiintoisimpiin kohteisiin, kuin olisi itse paikan päällä. Viime yönä verkkopalvelussa rikkoutui 2 miljoonan panoraaman katselukerran raja.

- Kaikki lähti liikkeelle harrastuksesta ja mielenkiinnosta kotipaikkaan, joten onhan tämä positiivinen yllätys kuinka VirtualTampere on tullut osaksi Tampereen ja koko Pirkanmaan tunnetuksi tekemistä, iloitsee markkinointipäällikkö Rami Lautaoja. Verkkopalvelun vahvuuksia on tuoda ihmisille kausittaiset mielenkiintoiset kohteet jo etukäteen kotisohville tutustuttaviksi, kuten tällä hetkellä luisteluradat ja talviuintipaikat, jatkaa Lautaoja.

Vuosien varrella VirtualTampere on edellyttänyt JJ-Net Groupin panoraamakuvaajilta useita kymmeniä ellei jopa satoja kuvauskeikkoja. Kuvaajat ovat nähneet monenlaisia kohteita koirapuistoista museoihin. Kysyttäessä Lauri Jeskaselta hänen mieleenpainuvimman kuvauskohteen, tulee vastaus välittömästi. Mielenkiintoisin kuvauspaikka oli ehdottomasti Tampereen Raatihuone, sillä siellä oli sitä kuuluisaa ”historian siipien havinaa”, kertoo Jeskanen.

VirtualTampereen löydät osoitteesta www.VirtualTampere.com
Olet täällä: EtusivuAjankohtaista