Menu

Julkaisujärjestelmä

Huoleton, nopea ja helposti opittava räätälöity julkaisujärjestelmä tai avoin lähdekoodi

 

Lyhyesti

JJ-Net Group Oy on ennen kaikkea palveluyritys. Olemme kehittäneet asiakkaidemme tarpeisiin räätälöidyn ja ylläpitovapaan TSI24-julkaisujärjestelmän, sekä toimittaneet avoimen lähdekoodin ratkaisuja, kuten WordPress-julkaisujärjestelmiä. Asiakkaan lähtökohdat, mieltymykset ja tavoitteet määrittävät kulloinkin parhaan mahdollisen ratkaisun valinnan.

Koska kaiken toiminnan keskiössä on asiakas, TSI24 on kehitetty tarjoamaan - juuri asiakkaan näkökulmasta - ylläpitovapaa verkkopalvelu, jonka käyttöönotto ei vaadi erillistä koulutusta tai järjestelmän ulkopuolisia ohjelmistoja.

Tällä järjestelmällä ylläpidettävät verkkopalvelut, kuten kotisivut, panoraamakuvat tai verkkokaupat on keskitetty sille erityisesti suunniteltuun JJ-Net Group Oy:n ylläpitämään, Suomessa sijaitsevaan palvelinympäristöön. Keskitetyn palvelinympäristön kautta voidaan TSI24:lle taata korkea tietoturva, toimiva ja joustava käyttötuki, skaalautuvat resurssit sekä keskitetyt - kaikkia asiakkaita koskevat ohjelmistopäivitykset.

Markkinat ovat täynnä monenlaisia julkaisujärjestelmiä, joten mikä tekee TSI24 erilaisen? Se, että me olemme kiinnittäneet aivan erityistä huomiota käyttäjän henkilökohtaiseen palveluun. Käyttäjillä on saatavilla online-chat, joka on integroitu kiinteäksi osaksi. Lisäksi käyttäjiä palvellaan niin sähköpostitse (helpdesk) kuin puhelimitsekin. Meidän asiakkaamme saa siis aina henkilökohtaista palvelua ja näin me tahdomme sen olevankin.

TSI24:n tuottajana toimiva JJ-Net Group Oy on virallinen Google Partner. Laajaa yhteistyötä Googlen kanssa hyödynnetään monipuolisesti järjestelmän hakukoneoptimoinnissa ja -mainonnassa. Järjestelmä sisältää myös laajat integraatiot mm. Facebookin, Twitterin ja Youtuben kanssa.

TSI24-julkaisujärjestelmällä voidaan ylläpitää useita verkkopalveluita yhdellä kertaa. Järjestelmä sisältää ylläpitotason, joka on suunnattu erityisesti jälleenmyyjille, kuten mainostoimistoille. Näin mainostoimisto voi hallinnoida kaikkien asiakkaidensa verkkopalveluita keskitetysti. Järjestelmä on myös brändättävissä mainostoimistojen omaan käyttöön niin ulkoasun kuin verkkotunnuksenkin osalta - menettämättä keskitettyjä päivityksiä.

Olet täällä: EtusivuPalvelutJulkaisujärjestelmä