Menu

Avoimet paikat

JJ-Net Groupin avoimet työpaikat.

 

Ohjelmistokehittäjä

Nautitko koodin tuottamisesta ja ohjelmistoalan kehityksestä? Niin mekin. Tule meille ohjelmistokehittäjäksi monipuolisiin asiakasprojekteihimme Tampereelle!

Työlläsi autat asiakkaitamme kehittämään omaa liiketoimintaansa sekä JJ-Net Groupia kehittymään entistä paremmaksi ohjelmistokumppaniksi.

Koodaamme monenlaisia verkkopalveluihin ja mobiiliin liittyviä ratkaisuja. Palkkaamme sekä uransa alkuvaiheessa olevia opiskelijoita että alalla pidempään olleita.

Pääteknologiamme ovat Node.js, Meteor JS, React Native, Javascript, PHP, MySQL, NoSQL, WordPress, Java ja Swift. Toivomme, että hallitset ainakin yhden näistä hyvin. Ratkaisumme pyörivät LAMP-alustalla, AWS:llä tai Azurella sekä mobiilissa.

Suurin osa meistä työskentelee omalta toimistolta käsin asiakasprojekteissa. Esimerkkejä toteutuksistamme ja julkisista asiakkaista löydät työnäytteet-sivulta. Luonnollisesti moni projekti on hieman salaisempi eli emme niitä esittele siellä.


Asiakaskenttämme on todella laaja startupeista pörssiyrityksiin. Tämän ansiosta projektitkin ovat mielekkään erilaisia. Tule tutustumaan rohkeasti.

Yhteyshenkilö
Juha Ikonen
Juha.ikonen@jj-net.fi
040-505 3333

Olet täällä: EtusivuYritysRekrytointiOhjelmistokehittäjä